Android4.0.4 için sistem yükseltme 

sistem performansını, daha da iyileştirmek İnternet hızını artırmak, 
Uygulama yazılımı bölümünü güncelleştirmeden önce mutlaka  Sürümünüzü kontrol edin.Ve güncelleme ile gelen değişiklikler;
Hotspot desteği
Flash video oynatma
%16 performans artışı
ONDA VI40 VERSIYON 1 UPDATE  275MB (Vi40 Elite _Android4.0.3-1.0 sürümü firmware (sadece model V1 versiyonu için geçerlidir)
Onda VI40 Elite GÜNCELLEME TALİMATLARI;
Onda VI40 Elite GÜNCELLEME yapmadan önce dikkat etmeniz gerekenler:
Güncellemeden önce cihaza takılı kartlarınız varsa çıkartmalısınız. 
Güncelleme yapmadan önce talimatları mutlaka okuyun. Her zaman için cihazda bir sorun çıkarma riski vardır. 
BURADA YAZILAN YÖNERGELER ÜRETİCİ FİRMANIN SİTESİNDEN ALINMIŞTIR VE TEST EDİLMEMİŞTİR. ÇİNCE’DEN ÇEVİRİLDİĞİ İÇİN BAZI HATALAR OLABİLİR. HİÇ BİR ŞEKİLDE SORUMLULUK KABUL EDİLEMEZ. GÜNCELLEME KULLANICININ SORUMLULUĞUNDADIR. 
Orijinal çince dosya word belgesi olarak indirebilirsiniz. Kurulum için resimler mevcuttur. Çince’dir. onda elite vi40 kurulum klavuzu indir
Öncelikle Live Suit Pack programını bilgisayarınıza kurun. WindowsXP, Vista ve Win7 destekler.
Dosyayı çalıştırdığınızda sürücü otomatik yüklenmeye başlayacaktır, onay verebilirsiniz. Daha sonra programdan Onda VI40 Elite firmware yani güncelleme imajı dosyasını seçeceksiniz.
Daha sonra tabletiniz kapalı iken ekranın alt ortasındaki tuş üzerinde üç düğmeye kısa bir süre basın ve M tuşuna basılı tutun. Ardından USB kablosu ile TABLETinizi bilgisayara bağlayın. Daha sonra sürücü kurulumu istenecektir. Bunu da onaylayarak devam edin. Ortalama 30 saniye içinde TABLET PC niz güncellemeyi alması gerekmektedir.
Onda VI40 Elite tabletiniz otomatik açılmaz ise kendiniz güç düğmesinden cihazı açınız.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder