İlk olarak Windows platformları ile literatüre giren mavi ekran hatası, bu kez Apple'ın iPhone 5S modelinde ortaya çıkmaya başladı. Aslında satışa çıktığı ilk günden bu yana iPhone 5S modelinde parmak izi sensörünün aşılması, hareket sensörlerinin tam olarak çalışmaması gibi bazı problemler yaşanmaktaydı. Bu ise problemlerin sonuncusu.

Mavi ekran hatası bir kısım kullanıcıları etkilemiş durumda ve Apple destek forumları şikayetler almaya başladı. Hata özellikle Apple'ın yeni iOS cihazlarında ücretsiz olarak sunmaya başladığı iWork uygulamaları kullanırken ortaya çıkıyor.

Videoya da kaydedilen hata, önce iWork uygulamasının açılması ardından da çoklu görev penceresine geçilmesi esnasında ortaya çıkıyor ve cihazın yeniden başlamasına sebep oluyor.

Apple tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı ancak geniş çaplı bir sorun olduğu için müdahalenin de hemen yapılacağı tahmin ediliyor.

Bazı Apple iPhone 5S sahipleri, ceplerinin rastgele olarak baştan başladığını, bazen ise kilitlenmenin ardından bir mavi ekran gördüklerini söylüyorlar. Raporlara göre bu mavi ekranın ardından cihaz baştan başlıyor. Hataya ne kadar çok kullanıcının rastladığı ise şimdilik bilinmiyor.

The Verge'e göre sorun genellikle Apple'ın iWork uygulamalarını kullanırken, özellikle de bu uygulamalar arasında geçiş yaparken ortaya çıkıyor. Apple konu hakkında henüz herhangi bir açıklama yapmasa da, yakında bir onarım yayınlamasını bekleyebiliriz.


SORUNU ÇÖZÜMÜ YALIMLIM YUKLEMEKTİR 
YENİ YAYINLANACAK OLAN GÜNCELLEMEYİ YAPMAYI UNUTMAYINIZ


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder