» » iTunes Hata Kodu ve Çözümleri


1-99 Arası Hata Kodları (Alttaki Bazı Hata Kodları Hariçtir)
Bu hatalar genellikle cihazınız DFU Mod’a alınamadığında ortaya çıkar. Çözümü için cihazınızı DFU Mod’a alınız. Gerekli anlatımı burada bulabilirsiniz.
1 Hata Kodu
Cihazınız Recovery Mod’a düştüğünde bu hata ortaya çıkar. Recovery Mod’dan çıkmak için TinyUmbrella programını kullanabilirsiniz.
2 Hata Kodu
iTunes’u güncellerken bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Çözümü için iTunes’u silip yeniden kurmalısınız.
4 Hata Kodu
iTunes’u veya iOS 3.0′ı güncellerken bu hatayla karşılaşabilirsiniz. iTunes’u silip yeniden kurmak çözüm olabilir.
6 Hata Kodu
Bu hata anakarttaki bir donanımsal sorundan kaynaklanmaktadır. Cihazınızı bir servise vermenizi öneriyoruz.
11 Hata Kodu
Bu hata genellikle bilgisayarınızın işletim siteminin veya iTunes’un güncel olmadığı durumlarda ortaya çıkar. Çözümü için cihazınızı güncel bir bilgisayar ile restore yapabilirsiniz.
19 Hata Kodu
Cihazınızın bataryasıyla ilgili bir sorunla kaşı karşıyasınız demektir. Cihazınızın bataryasını değiştirin veya bir servise götürün.
20 Hata Kodu
Cihazınız tam olarak DFU Mod’a girmediğinde bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Cihazınızı tekrar DFU Mod’a almayı deneyin.
21 Hata Kodu
Bu hata donanımsal kaynaklıdır. Başka bir bilgisayarda restore yapmayı deneyin hala aynı hatayı alırsanız cihazınızı bir servise götürmenizi öneriyoruz.
23 Hata Kodu
Bu hata genellikle anakart arızasından kaynaklanır. Tekrar restore deneyin aynı hatayı alırsanız cihazınızı bir servise götürmenizi tavsiye ediyoruz.
28, 29 Hata Kodları
Bu hatalar genellikle batarya problemlerinden kaynaklanır. Bu durumda cihazınızı bir servise götürmenizi tavsiye ediyoruz.
1002 Hata Kodu
Cihazınızı iOS 4.3.3 custom firmware ile restore ederken bu hatayla karşılaşabilirsiniz. çözümü için iTunes’u güncellemelisiniz. Ve bilgisayarınızı bir virüs programıyla taratmanızı öneririz
1011,1013,1015 Hata Kodları
Bu hatalar restore işleminin sonuna doğru cihazın baseband’ı değiştirilemediğinde ortaya çıkar. Bu durumda cihazınız Recovery Mod’a düşer. Recovery Mod’dan çıkmak için TinyUmbrella programını kullanabilirsiniz.
1050 Hata Kodu
Restore için kullandığınız bilgisayarı değiştirin. Tekrar restore yapmayı deneyin.
1202 Hata Kodu
Bir müzik satın almak istediğinizde bu hatayla karşılaşabilirsiniz. iTunes’u yeniden kurmak sorununuzu çözebilir
1439 Hata Kodu
Bu hatayı aldığınızda öncelikle internet bağlantınızı kontrol etmeniz gerekir. İnternet bağlantınızda sorun yoksa iTunes’u güncellemeniz gerekebilir. Ama hâlâ sorununuz devam ederse bilgisayarınız için bir kayıt defteri temizleme aracı kullanabilirsiniz.
1600 Hata Kodu
Cihazınızın Pwned DFU Mod’da olmadığı durumlarda ortaya çıkan bir hata kodudur. Çözümü için cihazınızı iReb ile DFU Mod’a alınız.
1601 Hata Kodu
Bu hata kodu genellikle donanımsal sorunlarda ortaya çıkar. Cihaz DFU Mod’da iken firmware yüklenemez ise bu hatayı verir. Çözümü için başka bir bilgisayarda restore deneyin. Sorununuz hala çözülmez ise servise gidebilirsiniz.
1602, 1603 Hata Kodları
Unkown yani bilinmeyen hata kodları olarak bilinen bu hata kodları genellikle cihazınızın bilgisayar ile bağlantısının bağlantısında bir problem olduğunda ortaya çıkar. kablonuzu değiştirebilirsiniz. Cihazınızdaki sim’i çıkarıp tekrar deneyebilirsiniz. Ya da bilgisayarınızdan iTunes’u silip yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.
1604 Hata Kodu
Bu hata kodunun çözümü için bilgisayarınızdaki iTunes’u yeniden kurmayı deneyebilir, işe yaramazsa başka bir bilgisayarda restore etmeyi deneyebilirsiniz.
2003 Hata Kodu
2003 hata kodu genellikle bilgiayardan kaynaklanan sorundur. Başka bilgisayar kullanmayı deneyebilirsiniz.
3194 Hata Kodu
Cihazınızı Apple’ın imzalamayı kapattığı bir sürüme güncellemek istediğinizde bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınızdaki C:/Windows/System32/Drivers/Etc dizinindeki host dosyasında bulunan Apple’ile ilgili satırlar bu soruna yol açabilir. Bu dizindeki Host dosyasını not defteri ile açıp Apple ile ilgili satırları silmeniz gerekmektedir.
8012 Hata Kodu
iTunes’dan bir öge indirmek istediğinizde bu hatayla karşılaşabilirsiniz. Genellikle kayıt defteri sorunlarından dolayı bu oluşabilir. Bilgisayarınız için kayıt defteri temizleyicisi kullanmayı deneyebilirsiniz. Ama işe yaramazsa başka bir bilgisayar kullanabilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder