Android oyunları arasında macera oyunları her zaman denemeniz gereken oyun türlerinden birisidir. Bu oyun türlerinde oldukça iyi grafikler ve oyun akışları bulunmaktadır. Android telefonlarınız da hep aynı oyunları oynamaktan sıkıldıysanız ve farklı bir oyun arıyorsanız Ninja Chicken Adventure Island oyunu tamda aradığınız türde bir oyun olacaktır. Köpeklerin denetiminde tutulan ve işkence gören tavuklar en sonunda buna dayanamazlar ve kaçmaya karar verirler. Tavukların arasından bir tanesi köpeklerden kaçmaya ve diğer arkadaşlarını kurtarmaya karar verir. Ancak köpeklerden kaçmak sanıldığı kadar kolay değil. Çünkü önünüzde çok zorlu engeller bulunuyor ve ilk olarak bu engelleri aşmanız gerekiyor.

Ninja Chicken Adventure Island oyunu benzersiz konusu ve sıra dışı heyecanı ile sizi ekran başına kilitlemeyi başaracak. Eğer sizde farklı ve sıra dışı bir oyun oynamak ve saatlerce eğlenmek istiyorsanız bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=mominis.Generic_Android.Ninja_Chicken_Adventure_Island&hl=tr

Cover artNinja Chicken Adventure Island - screenshotNinja Chicken Adventure Island - screenshotNinja Chicken Adventure Island - screenshotNinja Chicken Adventure Island - screenshot

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder