1-Bilgisayarınıza indirdiğiniz RK Batch Tool programı ve beraberinde gelen sürücü dosyalarını arşiv dosyasından çıkartarak masaüstü bilgisayarınızdaki yeni oluşturduğunuz bir klasörün içerisine kopyalayın.

2-Arşiv dosyasından çıkartarak masaüstü bilgisayarınızdaki bir klasörün içerisine kopyaladığınız Rkbatchtool.exe dosyasını çalıştırın.

3-Rom yükleme işlemlerini yapacağınız RK Batch Tool programı çalıştıktan sonra masaüstü bilgisarınıza, tablet bilgisayarınızı bağlayın. (Tablet Pc nizde ayarlar/geliştirici seçenekleri/usb hata ayıklaması
seçeneğinin kapalı olduğundan emin olun)

4-Tabletiniz masaüstü bilgisayarınıza usb aracılığı ile bağlandıktan sonra masaüstü bilgisayarınız sizden Tablet Pc nize ait sürücüleri yüklemenizi isteyacektir. İlgili sürücü dosyalarını daha önce bilgisayarınıza indirdiğiniz RKBatchTool klasörü içerisinde RockUsbdriver klasörü içerisinde bulabilirsiniz. Bu klasör içerisinden masaüstü bilgisayarınıza uygun sürücü dosyalarını bularak yükleyin.

5-Sürücü dosyaları yüklendikten sonra RK Batch Tool programında Connected Devices seçeneğinin altında 1 No lu aygıtı pembe renk ile göreceksiniz.(Usb portunuza bağlı olarak 1 No 2 No vs olabilir)

6-RK Batch Tool Programında alttaki Switch butonuna tıklayarak, 1 nolu cihazın Rom Yüklemek için uygun moda getirilmesini sağlayın. Switch butonuna tıkladıktan kısa bir süre sonra cihazınızı yeşil renk ile göreceksiniz. Bu sırada tablet bilgisayarınız kapanacak ve ekranda hiç bir görüntü olmayacaktır. Bu andan itibaren tablet bilgisayarınızın hiç bir düğmesine basmayın ve bilgisayarınız ile tablet bilgisayarınız arasındaki usb bağlantıyı kesinlikle çıkartmayın. Tablet bilgisayarınız artık yeni rom yüklemek için hazır durumdadır.

7-Daha önce masaüstü bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz  Tablet Bilgisayarınıza uygun Rom dosyasını FW Path seçeneğinin karşısındaki butona tıklayarak ROM dosyasnın bulunduğu yeri gösterin. Rom dosyası
xxx.img şeklinde FW Path in karşında görünecektir.


8-Uygun romu seçtikten sonra Restore seçeneği ile yükleme işlemini başlatınız.

9-Yükleme işlemi 3 - 5 dakika arasında olacaktır.Rkbatchtool ekranında "Loading firmware Finished" yazısını gördüğünüzde usb bağlantısını sonlandırabilirsiniz..



Not:İşlemi yapmadan önce mutlaka şarjınızın tam dolu olduğundan ve usb kablonuzda herhangi bir temassızlık olmadığından emin olun

RKBATCH TOOL TAPLETE ROT YÜKLEME ARACI

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder