» »Unlabelled » Akinator The Genie 3.00 Full APK (ArmV6-ArmV7)


Android platformunun en zeki Cini olan Akinator 'u sizlere sunuyorum. Oyunumuz herkesi fazlası ile şaşırtmayı başarıyor. Aklınızda tuttuğunuz karakterinizi tahmin edebiliyor. Bu konuda oldukça yeteneği var. Kimileri inanmasada oldukça başarılı. Eminim bu uygulama sayesinde keyifli vakitler geçirebileceksiniz. Oyunumuz Full sürümdür hiçbir kısıtlama yoktur. Çalışan bir internet bağlantısı gerektirmektedir. Tamamı ile Türkçe dil desteği vardır.Google Play 'de 4.79 Tl 'dir. Son sürüm olan 3.00 'dır. Oyun, uygulama istekleriniz veya bir sorununuz varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. İyi eğlenceler.


Oyunumuzdan Görüntüler:








Arkadaşlar nerdeyse hergün oyun paylaşmaya, isteklerinizi değerlendirmeye çalışıyorum. Bu sıralar sitemiz resmen çöktü diyebiliriz. Yorum atan veya atmayan bütün takipçilerime teşekkür ederim. İyi eğlenceler.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum :