» »Unlabelled » Pou 1.4.43 MOD APK - PARA HİLELİ


Pou 1.4.43 MOD APK, aranızdan hepinizin severek oynadığına inandığım android sanal bebek oyunu üst üste aldığı güncellemelerden sonra birçok yenilik ile karşımıza çıktı yalnız oyun içindeki yeniliklere rahatça sahip olabilmeniz paranız olmadan oldukça zor bunun için MOD yani sınırsız para hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede oyun içindeki ögelere rahatça sahip olabileceksiniz. Gelen yeniliklerden kısaca söz etmek gerekirse; futbol, 3 mini oyun, kıyafet ve dahası... Pou'yu daha önceden oynamayan arkadaşlarımız için kısaca anlatmak istiyorum amacınız sahip olduğunuz POU'ya en iyi şekilde bakmaktan ibarettir yemek yediriyor, yıkıyor, hastalandığında ilaç veriyorsunuz tamamen sizin kontrolünüzde sıkıldığınızda mini oyunlar oynayarak zaman geçirebilirsiniz. POU Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 4.500.000'den fazla indirilmiştir.
Oyunumuzdan Görüntüler

Pou 1.4.43 MOD APK
Kurulumu
Pou 1.4.43 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Pou 1.4.43 para hilesi : oyuna giriş yaptığınızda sağ üst köşede bulunan altın ekleme kısmını giriş yapınız almak istediğiniz altın miktarına dokunmanız yeterlidir. Para pou'nuza eklenecektir.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder