» »Unlabelled » 8 Tane iPhone, Porsche 911’de Fren Balatası Olarak Kullanılırsa Ne Olur?

8 Tane iPhone, Porsche 911’de Fren Balatası Olarak Kullanılırsa Ne Olur?
Artık amaçları dışında kullanmaya bayıldığımız akıllı telefonların bir tek otomobillerin fren balatası olarak kullanılmaması kalmıştı, o da tamamlanmış oldu.
Akıllı telefonların ne kadar ‘akıllı’ olduğunu test etmek için artık aklımıza hangi tür manyaklık geliyorsa yapmaya başladık. ‘iPhone’u sakızlı jöle içerisine koysak çalışır mı?’, ‘Dondurulmuş Fanta içerisine konulan Xperia Z3+ hala çalışıyor mudur?’ derken ‘arabamın balata sistemi çökmüş, yanımdaki 8 tane iPhone’u balata olarak kullansam iş görür mü acaba?’ ihtiyacından yola çıkanEverythingApplePro ekibi, 4 tane iPhone 4S ve 4 taneiPhone 5S’i Porsche 911 marka otomobilde fren balatası olarak kullanmaya karar vermiş. 

Toplamda 8 tane çalışır vaziyetteki iPhone, Porsche 911’in fren sistemine yerleştiriliyor ve birkaç kere el frenini çekildikten sonra telefonların ne durumda olduğu kontrol ediliyor. Ekip bu arada herhangi bir sorun olma ihtimaline karşılık yanlarında yangın söndürücü tüp bulunduruyor. 

Sonuç olarak telefonlar haşat oluyorlar ve tamamen kullanılamaz bir duruma geliyorlar. Yine de videonun izlenebilir olduğunu düşünüyorum, isteyenler aşağıdan videoyu izleyebilirler.



Kaynak: WebTekno

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder