» »Unlabelled » Samsung Galaxy S6 Edge Plus'ın Fiyatı Belli Oldu!

Samsung Galaxy S6 Edge Plus'ın Fiyatı Belli Oldu!
Sızıntıları ile uzun süre adından söz ettiren Galaxy S6 Edge Plus, bu sefer fiyatı ile çok konuşulacağa benziyor.
Samsung'un iki yeni ve önemli telefonu Galaxy S6Edge+ ve Galaxy Note 5'in tanıtımına artık iki gün gibi oldukça kısa bir süre kaldı. Gerçi sürekli olarak belirtiyorum ancak, telefonlar hakkında pek fazla merak edilen birşey kaldığını pek düşünmüyorum.

Çünkü her iki telefon hakkında da özellikle son bir ay içinde çıkan sızıntılar, telefonların gerek donanımsal, gerekse yazılımsal özellikleri hakkında kafalarda olan tüm soru işaretlerini giderdi. Geriye ise belki de en önemli
şey olan fiyat konusu kaldı. Samsung'un tanıtımına iki gün kalmışken, S6 Edge+'ın fiyatı da belli oldu. Ancak fiyat pek bekleyenleri sevindirecek türden değil gibi.
 

Romanya merkezli bir e-alışveriş sitesinde ortaya çıkan farklı modellerdeki S6 Edge+'lar, bize yeni telefon hakkında hem detay hem de fiyat bilgisi sunmakta. Görselden yola çıkarak yeni telefonun özelliklerinden bahsedecek olursak; Gorilla Glass 4 korumalı 5.67-inç süper AMOLED Quad HD ekran,octa-core Exynos 7420 çipset, Mali-T760MP8 grafik işlem birimi ve -bu biraz süpriz olabilir- 4GB RAM. Bunların dışında 16MP ön, 5MP arka kamerası bulunan telefonda 3000mAh batarya da mevcut.



Şimdi gelelim fiyat konusuna. Daha önceden her iki model hakkında da çeşitli fiyat sızıntıları olmuştu. Bunların en sonuncusunda ise S6 Edge+ hakkında konuşulan fiyat 799 dolar civarındaydı. Ancak Romanya'da ortaya çıkan satış fiyatı, bahsedilen rakamların çok daha üstünde. Sitede 32GB'likversiyonu için istenilen fiyat 4.035 Romen Leyi. Bu da yaklaşık olarak 1010 dolar gibi bir fiyat yapıyor. 64GB'lik modelde istenilen fiyat olan 4,530 Romen Leyi ise yaklaşık 1130 dolar yapıyor. Yani telefonların ortalama dolar fiyatlarını göz önünde bulundurursak; S6 Edge+'ın 32GB'lik versiyonun fiyatı 2,810 TL, 64GB'lik versiyonunun fiyatı ise 3,144 TL

Tanıtımlarına iki gün gibi oldukça kısa bir süre kalan telefonların resmi fiyatları ülkemize nasıl yansıyacak hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Kaynak: Web Tekno

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder