» »Unlabelled » Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Samsung'un bir diğer cihazı ise Galaxy S6 Edge Plus oldu. Beklenildiği gibi S6 Edge'in büyük ekranlı hali olan bu telefonda da iki tarafa kıvrımlı 5.7 inçlik 2K çözünürlüğe sahip Super AMOLED ekran bulunuyor olacak. 518ppi yoğunluğa sahip olan S6 Edge Plus'ta Corning Gorilla Glass 4 ekran koruma teknolojisi de bulunuyor.

Note 5'e göre aynı ekrana sahip olmasına rağmen daha küçük bir yapıda olan cihazda Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelinde de gördüğümüz 8 çekirdekli Exynos 7420 çipseti bulunuyor. Mali-T760MP8 grafik işlem birimi ile desteklenen telefonda 4GB RAM ve 32 ve 64GB'lık depolama seçenekleri sunmakta.  Ancak maalesef bu telefonda da MicroSD kart desteği bulunmayacak.



16MP arka ve 5MP ön kamerası bulunan cihaz Note 5 ile aynı çekim kalitesi sunacak. Full HD'de 60fps, 4K'da ise 30fps çekim yapabilecek arka kamera özelliği dikkat çekici detaylardan biri olarak gösteriliyor. Yine kardeşindeki gibi 3.000mAh bataryası bulunan telefon Quick Charge 2.0 özelliği ile kısa sürede sizin günü tamamlamanıza yardımcı olacak.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder