» »Unlabelled » Nokia’nın İlk Gerçek Android Telefonu C1’in Özellikleri ve Görselleri Yayınlandı



Nokia’nın İlk Gerçek Android Telefonu C1’in Özellikleri ve Görselleri Yayınlandı

Microsoft ile yapılan sözleşme gereği şimdilik akıllı telefon üretimi yapamayan Nokia, sözleşme tarihinin bitmesiyle bombayı patlatacak.
NokiaMicrosoft’la yaptığı anlaşma gereği şu an akıllıtelefon pazarından mahrum. Fakat sözleşmenin bitmesiyle birlikte pazara çok iddialı gireceğine dair haberlerin sayısı da giderek artıyor. Öncelikle N1Android tabletini piyasaya sunmak isteyen Nokia, daha sonra ise ilk gerçek Android tabanlı akıllı telefonu C1’in duyurusunu gerçekleştirecek. Cihazın özellikleri ve render görselleri ise bugün itibariyle açığa çıkmış durumda.

Öncelikle C1’in ince bir çerçeveye sahip ve kenarlarının oval olduğunu görüyoruz. Ayrıca görsellere baktığımızda gövdenin yekpare olduğu görülüyor. C1’de olması beklenen özellikler ise 5 inçlik HD çözünürlükte ekran 2GB RAM, 8/5 MP çözünürlüklerinde arka ve ön kamera, Intel Atom işlemci ve Android 5.0işletim sistemi. Cihazın kısa bir süre sonra da 6.0 Marshmallow’a güncelleneceği belirtiliyor.



Nokia, eski ihtişamlı günlerine tekrar dönmek için cihazın fiyatını uçuk yapmayacaktır. C1’in fiyatı ve ne zaman satışa sunulacağıyla ilgili bilgiler ise henüz netlik kazanmadı.


Kaynak:WebTekno

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder