» »Unlabelled » QYPTHON İLE CANLI TV,İNTERNET VE DAHA FAZLASI 3 KASIM 2015 (TURKCELL)


Evet herkese merhaba arkadaşlar. Qypthon ile bedava internet'e girmeye devam ediyoruz. Aşağıda tüm indirme linkleri, Apn ayarı,Videolu Anlatım ve Yazılı anlatım göreceksiniz. 

Öncelikle Zip'i açmak için ES DOSYA yöneticisine ihtiyacınız var. Play storeden indirin. Daha sonra ZİP içindeki TurkcellSimpleCP klasörünü > com.hippipa.qyplus içindeki > Projects klasörüne atacaksınız. Daha sonra ZİP içindeki Simpleserver.ini  dosyasını direk dahili hafızanın içine bırakacaksınız. Hepsi bu kadar daha sonra Gir uygulamaya ortaya tıkla RUN LOCAL PROJECT e tıklayıp TurkcellSimpleCP ye tıkla. Hayırlı olsun.

NOT : BEDAVA CANLI TV İÇİN ROOT GEREKIR. PROXY MANAGER PRO YU ÇALIŞTIRIP. Proxy ye 127.0.0.1 yazın, port'a 8080 yazıp OFF'u ON yapın. Daha sonra canlı tv yi yükleyip açın izleyin HD VE DONMADAN :) 

OKU : BU PROXYLER UÇUYOR ! İNANILMAZ HIZLIDIR !

ABD 
ABD  2
HOLLANDA
HOLLANDA 2

İNGİLTERE

NOT : İNDİRMEK İÇİN BAYRAKLARIN ÜZERİNE TIKLAYIN 


DİĞER GEREKLİ UYGULAMALAR VE APN AYARI

CANLI TV APK
PROXY MANAGER PRO (ROOT)
UC MİNİ APK
APN AYARI 
  




About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder