» » » » Güncel Shots 1.0.6 APK Shots indirme

Güncel Shots 1.0.6 APK Shots indirme , Shots paylaşım fotoğraflar için harika bir uygulama ve orada diğer uygulamalar daha iyidir. Bu Duygularımızı Instagram gibi biraz var, ama hiçbir fotoğraflarınıza yorum var. Diğer insanların selfies üzerine yorum açamazsınız ve her kaç takipçileri göremiyorum, bu yüzden bu siber zorbalık önlemek için iyidir. Sen hiçbir hüküm ile daha fazla öz olabilir. Sadece sadece onları takip edilmesi gereken başka bir selfies olan bir kişi selfies cevap.

Shots
Google Play'e göre, Android Shots Android cihazlar ve kullanıcı sayıları hala büyüyen gibi birçok yüz 500 olarak kullanıcı var. Eğer selfies gibi ve bir atış yanıt fotoğraf kullanarak veya özel sohbet arkadaşlarınızla iletişim isterseniz, çekim iyi seçimdir. Yani, sadece şimdi indirilen, katılmak ve arkadaşına söyle!

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder