» » » Güncel Shadow Kings 1.5.18 APK son sürüm

Gölge Kings Eğer inşa vergi ve kendiniz birimleri kontrolü ile kendi krallığını yönetmek bir fantezi krallığı simülasyon oyunu. Sen güçlü bir metropol haline sırları ve tehlikelerle dolu fantastik bir 3D dünyasında şehri inşa etmeliyiz. Sen goblinler, orklar ve troller karşı kalın duvarların arkasında onların kalkanı ile City güvenli insanları tutun var.

Shadow Kings
Klanlar Clash benzer, Gölge Kings ile şehir kurma unsurları birleştiren mücadele mekaniği ve iOS ve Android platformları için geçerli gerçek zamanlı strateji oyunları oldukça andıran bir sürükleyici savaş sistemi musluk-ve-dağıtmak.

Bir oyun iş yerinde oynayabilir ve çevrimiçi arkadaşı ile eğlenirken, oyun iyi dengelenmiş ve her zaman oynamak her gün senin krallığına artırabilirsiniz. Eğer epik bir strateji oyunu oynamayı seviyorum, o zaman bu bir denemelisiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder