» »Unlabelled » Grand Theft Auto 3 1.4 Full APK (Armv7)


Android platformunda ki en kaliteli oyunlarından biri olan ve meşhur oyun yapımcısı Rockstar Games 'in oluşturduğu Grand Theft Auto serisinin 3. oyunu olan, harika grafikleri ile GTA deneyimini bilgisayarınızda yaşıyormuşsunuz gibi hissettiren Gta 3 ü sizlere full sürüm ile sunuyorum. Armv7 işlemciye sahip telefon kullanan arkadaşlarımız bu oyunu rahatlıkla oynayabilirler. Oyunu anlatma ihtiyacı duymuyorum. Oyun, Google Play 'de 11,18 Tl 'dir. Oyun, uygulama istekleriniz veya bir sorununuz varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. İyi eğlenceler

Ne kadar çok yorum gelirse öbür paylaşım daha hızlı gelecektir.

Oyunumuzdan Görüntüler:










Kurulumu: APK dosyasını kurun oyuna giriş yaparken Wi-Fi ağına bağlı bir şekilde girin ve data dosyasını indirin. İyi eğlenceler. İndirmede sorun yaşayan arkadaşlar alternatifi rahatlıkla kullanabilirler. 


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder