» » » Swing Copters 1.0.0 APK

Bu iOS ve Android için bu geçerli Dong Nguyen ikinci oyunudur. Bu Flappy Bird gibi, fakat dikey, o sağa yerine kadar gider. Eh, mükemmel bir oyun Flappy kuş başarılı. Hatta daha zor henüz basit görünüyor. Eğer Flappy Bird keyfini varsa, oynaması gereken bir COPTERS salıncak!

Swing Copters
Salıncak COPTERS basit tasarımı ve kontrolü ile gelir ve biraz zor bulunur ama bıkkın zaman oynamak için güzel bir oyun.Oyunun amacı size kirişler askıya büyük sallanan gavels neye aracılığıyla, göğe kadar yerden bir pervane şapka ve büyük gözlü, küçük bir yaratık yönlendirmek gerekir. Bir pervane şapka ile Uçan göründüğü kadar kolay değildir.Yaratık vurmak ise, o zaman inanamayarak gözlerini yanıp, yere düşer. Daha fazla karakter kilidini açmak için 4 madalya almak zorunda var. Bu çok zor, ama bağımlısı yüzden.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder