» »Unlabelled » Football Manager Handheld 2013 4.3 APK (ArmV6-ArmV7)


Android platformunda ki en iyi futbol menejerlik oyunlarından biri olan, Google Play 'den kaldırıldığı için android cihazlara yüklenmesi zor olan bir oyun olan Football Manager Handheld 2013 'ü sizlere sunuyorum. Oyunumuz bir futbol menejerlik oyunu ancak basit bir menejerlik oyunu değil, sahip olduğunuz takımı detaylıca yönetebilirsiniz. Hedefimiz zaten anlaşılacağı üzere yönettiğiniz takımı en iyi konuma getirebilmektir. Oyun Google Play 'den kaldırılmıştır. Artık güncelleme gelmeyecektir. Son sürüm 4.3 ile sizlere sunuyorum. Oyun, uygulama istekleriniz veya bir sorununuz varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. İyi eğlenceler.

Gelen yorum sayısına göre öbür paylaşım daha hızlı gelecektir.

Oyunumuzdan Görüntüler:









Kurulumu: APK dosyasını kurun oyuna giriş yaparken internet bağlantınız açık olsun. Data dosyasını indirin ve oynamaya başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler. İndirmede sorun yaşayan arkadaşlar alternatifi rahatlıkla kullanabilirler.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder