» » » » » Apple iPad Mini - 16 GB - Beyaz - Fiyat

Apple iPad Mini Fiyatı

Çıkardığı mobil ürünlerle çığır açan Apple firması bu defa 7 inç tablet piyasasına girmek için iPad Mini 'yi üretti. iPad Mini aslında teknik olarak 2. Nesil iPad'ın 7 inçe düşürülmüş hali. Ama yapılan karşılaştırmalara bakılırsa iPad Mini açık ara farkla 2. Nesil iPad'den daha hızlı.
Ekranın boyutu küçültülmüş olsada aslında ekran çözünürlüğü düşürülmemiş. Yani bu demek oluyor ki diğer iPadlerde çalışan uygulamalar, hiç fark göstermeksizin iPad Mini 'de de çalışabilecek.
iPad'e hayran olupta fiyatından dolayı kullanamayanlar için büyük bir fırsat doğurdu iPad Mini. İpad olarak en ucuz ürün olduğu için çok sıklıkla indirimine de rastlayabilirsiniz. iPad Mini piyasada 720-800 TL fiyat aralığında bulunabilir. iPad Mini tablet bilgisayarına en ucuz fiyata sahip olmak isterseniz internet sitelerin ve mağazaların kampanyaları takip etmenizi öneririz.
Ayrıca birer iPad Mini kullanıcısı olarak ürünü tavsiye ederiz. iPad Mini fiyat / performans oranı ile sizi tatmin edecektir.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder