» » » » Sitenizi SEO ile çıkışa geçirin.


Her Webmaster , emek verdiği ve gözü gibi baktığı sitesini daha iyi yerlerde görmek ister . Sitelerde ki Asıl seo amacı sitenizdeki kullanıcıya , kullanıcının istediği asıl bilgiyi vermek. Siz bu bilgiyi verdikten sonra o kullanıcı sizin sitenizi ya aklında tutar , ya da Sık kullanınlar listesine ekler.
Bu da sizlere sağlam ve kaliteli ziyaretçi demektir. Tabi iş sadece bunla bitmiyor . Siz sitenizi her gün güncel tutar , yazdığınız makaleleri diğer benzer sitelere göre daha akıcı yazarsanız bu sizin için Seo işleminde + bir şans demektir. Sitenizi güncel tuttuğunuz kadar da   backlink alımıda önemlidir. Backlink alırken en çok aldığınız backlink sayfasının yapmış olduğu link çıkışına dikkat etmelisiniz. Link çıkışı ne kadar çok ise o sitenin size sağladığı fayda o kadar azalacaktır.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder