» »Unlabelled » Boyama Oyunları

Flash oyunların belki de en neşeli oyunlarındandır boyama oyunları. En sevdiğiniz şeylerin renksiz olması dayanılmazdır ve elinize alırsınız fırçayı, boyayıverirsiniz tüm resmi bir anda. Sarı, mavi,pembe,kırmızı,mor… renklerin dansıdır beklide boyama… Binlerce renksiz oyun sırasını bekler boyanmak için…
Bazen büyük bazen da küçük ellerde hayat bulur renksiz oyunlar. Renklerine kavuşuverirler birer fırça darbesi ile… En neşeli dakikalar geçer renksiz resimlerle. Belki de küçük neşelerdir yayılan renklerle fırçanın ucundan… Adı sevimlidir ve bir o kadar da akılda kalıcıdır boyamax.com’ un. Amacı minik yüreklere renkleri serpiştirmektir. Rengarenk olmasını ister, minik yüreklerdeki kocaman dünyanın… Bazen minik bir kedi belki bir köpek renklenir boyamax’ ın dünyasında; oyunlar da renklenmek ister boyamax dünyasında. Bazen marsupilami oyunları bazen de ben 10 oyunları renklerine kavuşur… Her ne olursa olsun yepyeni bir hal alır boyamax dünyasına girenler, renklere boğulur her şey. Gökkuşağı gibidir artık her yer, çünkü boyamax’ tır her yer !

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder