» » » » » Nokia Lumia 920 - Fiyat

Nokia Lumia 920 fiyatı. 


Akıllı telefon piyasasında Nokia çok geç kaldı diye düşünenlere karşı Nokia firması bir atak gibi yeni bir seri oluşturdu. 
Bu yeni seri Lumia. İşte size bu yeni serinin en iddialı telefonu; Nokia Lumia 920. 
Bu yeni seride çok büyük bir atak yaparak Nokia, Windows ile anlaştı. Bu iki büyük firma ellerinden geleni ardına koymadı ve Nokia Lumia 920 cep telefonuna birsürü özellik eklediler. 
Ayrıca, Nokia telefonlerın en büyük özellikleri sağlam olmalarıdır. Nokia Lumia 920 sağlamlık yönünden diğer akıllı telefonlardan çok daha üstün bir cep telefonu. Nokia Lumia 920 cep telefonun interner sitelerindeki piyasa fiyatı 1,400 - 1,600 arasında değişmekte. Nokia Lumia 920 cep telefonu çok iddialı bir telefon. Bundan dolayı Nokia Lumia 920 cep telefonunu en ucuza almak için internet sitelerindeki ve mağazalardaki kampanyaları iyi takip etmenizi öneririz. 
Nokia Lumia 920 Türkiye'nin alıştığı o Nokia kullanımını tekrar getirmek için güzel bir örnek. 


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder