» »Unlabelled » Card Wars Adventure Time Full 1.0.5 (ArmV7) APK


Sitede önceden eski sürümünü paylaştığımız yapımcılığını Cartoon Network 'un üstlendiği oyunumuz Card Wars Adventure Time son sürümü olan 1.0.5 'e ulaştı. Siteden aldığım istekler arasında da vardı. Oyunumuzu kısaca anlatmak gerekirse sevimli karakterlerimiz ile mini oyunlar oynayıp seviye atlamaya çalışıyoruz. Oyunumuz full sürümdür. Google Play Store 'da 8,93 Tl 'dir ve 100.000 'den fazla indirilme almıştır. Emeğe saygı. Oyun, uygulama istekleriniz veya bir sorununuz varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. İyi eğlenceler.


Oyunumuzdan Görüntüler:











Kurulumu: APK dosyasını kurup oyuna bir Wi-Fi ağına bağlı bir şekilde girin. Data dosyasını indirmek isteyecek onaylayın ve dosya indikten sonra oynamaya başlayabilirsiniz. Bundan sonra ki girişlerinizde internet bağlantısına ihtiyaç yoktur.


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder