» »Unlabelled » EA Sports Fifa 2014 1.3.4 (Armv7) APK


Android platformunda ki en iyi futbol oyunu olan , yapımcılığını EA Sport 'un üstlendiği harika grafiklere sahip olan oyunumuz Fifa 2014 'ü sizlere sunuyorum. Siteden aldığım istekler arasında da vardı. Oyunda oyuncularımızı kontrol etmek gelişmiş joystick 'i ile çok kolay ve zevkli. Google Play 'de çok büyük ilgi gördü. Toplam aldığı indirilme sayısı 10.000.000 'u geçmiş olan muhteşem bir oyundur. Son sürüm  olan 1.3.4 'dür. Oyun , uygulama istekleriniz veya bir sorununuz varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. İyi eğlenceler.




Oyunumuzdan Görüntüler:












Kurulumu: APK dosyasını kurup oyuna Wi-Fi ağına bağlı bir şekilde girin, girişte data dosyasını indirmek isteyecek onaylayın , dosya indirildikten sonra oynamaya başlayabilirsiniz. Bundan sonraki girişlerde internet bağlantısına ihtiyaç yoktur.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder