» »Unlabelled » Smurfs Village 1.4.1a MOD APK - ÇİLEK ve PARA HİLELİ


Bugünkü konumuz hepinizin severek oynadığı çocukluğumuzun çizgi filmlerinden Şirinlerin oyunudur siteden aldığım istek üzerine son sürüm olan v1.4.1a MOD yani sınırsız şirin çileği ve para hileli olarak sizlere sunmak istedim bu sayede şirin köyünüzü rahatça inşa edip istediğiniz gibi geliştirebileceksiniz kısacası sınırınız olmayacaktır. Smurfs Village daha önceden oynamayan arkadaşlarımız için kısaca anlatmak istiyorum oyun zaten aynı çizgi filmine benziyor kontrol ettiğiniz karakterlerden özelliklerinden tutunda köyünüzü kurmak için kullanacağınız mantar evlere kadar.. Smurfs Village 1.4.1a'da sizler sıkmamak için mini oyunlara biraz daha ağırlık verilmiştir bunun yanında farklı dekoratif ögeler ve iklim koşulları eklenmiştir. Şirin baba önderliğinde sınırsız şirin çileği ve paranız ile köyünüzü en iyi hale getirmek parmaklarınızın ucundadır. Smurfs Village Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 575.000'den fazla indirilmiştir.

Oyunumuzdan Görüntüler



Smurfs Village v1.4.1a MOD APK
Smurfs Village v1.4.1a MOD SD DATA
Kurulumu
Smurfs Village v1.4.1a MOD SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım "com.capcom.smurfsandroid" ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Smurfs Village v1.4.1a MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Smurfs Village v1.4.1a sınırsız şirin çileği ve para hilesi : Oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder