» »Unlabelled » Duty Driver 1.4 Full (ArmV7) APK


Siteden aldığım istekler arasında olan tamamen 3D grafiklere sahip Trendy Games 'in oluşturduğu Duty Driver 'ı sizlere lafı daha fazla uzatmadan sunuyorum. Oyunun deneme sürümü  oldukça ilgi görmüştü. Sizlere oyunun tadını tamamen çıkarabilmeniz ve oyununuzun yarıda kesilmemesi adına Duty Driver 'ı full olarak sunuyorum. Oyun 10.000 'den fazla indirilme almıştır. Google Play 'de 3 Tl 'dir. Tabii ki bizde ücretsiz.  Oyun, uygulama istekleriniz veya bir sorununuz varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. İyi eğlenceler.


Oyunumuzdan Görüntüler:









                                                               Duty Driver Full APK


Kurulumu: APK dosyasını kurup oyuna giriş yapabilirsiniz.

Arkadaşlar her gün paylaşım yapmaya , oyun uygulama isteklerinizi değerlendirmeye çalışıyoruz. Sizlerden ricamız en azından emeğe saygı açısından 1 yorum atmanız ve sitemizi 2-3 tanıdığınıza önermenizdir. Çünkü ilgi görmeyince paylaşım atma isteğimiz ciddi anlamda azalıyor. Teşekkürler, iyi oyunlar.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder