» »Unlabelled » Cartoon Wars Blade 1.0.6 MOD APK - ALIŞVERİŞ HİLELİ


Android sektörünün bilindik oyunlarından olan Cartoon Wars kendi içinde farklı tarzlara ayrılan çıktığı günden bu yana popüler olan dünyaca ünlü oyun yapımcısı GAMEVIL'e ait severek oynadığım macera dolu nadir oyunlardan birisidir, gerçi GAMEVIL firmasına ait olan her oyunu seviyorum. Bugünkü oyunumuz Cartoon Wars serisinin bireysel olarak yani orduya ihtiyacınız olmadan oynadığınız tek karakter geliştirme üzerine kurulu oyunu Cartoon Wars Blade sizlere MOD yani alışveriş hileli olarak sunmak istiyorum bu sayede sınırsız altın ve kristale sahip olabilirsiniz oyunun tadı da zaten böyle çıkar karakterinizi istediğiniz gibi geliştirebilir, bütün silahlara rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Cartoon Wars Blade oyununu daha önceden oynamayan arkadaşlarımız için kısaca anlatmak istiyorum, amacınız kontrol ettiğiniz çizgi karakteri ile karşısına çıkan çizgi düşmanları yok etmekten ibarettir. Oyunun başlarında karşınıza çıkan düşmanları yok ettikten sonra Cartoon Wars Blade kolay bir oyun olduğunu sakın düşünmeyin. Cartoon Wars Blade 1.0.6 MOD APK, Play Store'daki son sürümüdür. Cartoon Wars Blade Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 90.000'den fazla indirilmiştir.

Oyunumuzdan Görüntüler


Cartoon Wars Blade 1.0.6 MOD APK
Kurulumu
Cartoon Wars Blade 1.0.6 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Cartoon Wars Blade 1.0.6 sınırsız altın - kristal hilesi ; oyuna giriş yaptığınızda karşınıza çıkan ilk menüde sağ kısımda bulunan SHOP bölümüne giriniz karşınıza çıkan altın veya kristal miktarlarından istediğinizi seçin Play Store bildirisi gelince geri tuşuna dokunun almak istediğiniz ürün artık sizindir.
NOT : oyunu oynayabilmeniz için internet bağlantısına ihtiyacınız vardır.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder