» »Unlabelled » Swap The Box Full 1.0.2 (ArmV6) APK



Merhaba arkadaşlar. Bugün ki oyunumuz Google Play 'e ekleneli kısa süre olmasına rağmen baya bir popüler olmayı başaran Swap The Box 'dur. Oyunumuzun deneme sürümü kısa sürede ilgi görmeyi başarmıştır. Full sürümü ise onun kadar fazla indirilmemiş olsa da deneme sürümünden çok daha fazla şeyleri barındırabiliyor full sürüm olduğu için. Oyunda amacımıza gelirsek kutuları yan yana getirip 3 tane kutuyu birleştirmeyi başarırsak seviye atlayabiliyoruz. Son sürüm olan 1.0.2 'dır. Full sürümdür ve Google Play Store 'da 2,13 Tl 'dir. Emeğe Saygı. Oyun, uygulama istekleriniz veya bir sorununuz varsa yorum olarak belirtebilirsiniz. İyi eğlenceler.


Oyunumuzdan Görüntüler:










Kurulumu: APK dosyasını kurup oyuna giriş yapabilirsiniz.




Manisa Soma 'da ki faciada hayatını kaybetmiş olan Maden işçilerimize Allah 'tan Rahmet, Yakınlarına sabır ve yaralılara şifalar dilerim.


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder