» »Unlabelled » Apple Az Enerji Harcayan iPhone Ekranları Üzerinde Çalışıyor

Apple Az Enerji Harcayan iPhone Ekranları Üzerinde Çalışıyor

Apple Az Enerji Harcayan iPhone Ekranları Üzerinde Çalışıyor
Apple yeni iPhone'larda kullanmak adına daha az enerji tüketimi gerçekleştiren ekranlar üzerinde çalışıyor.
Akıllı telefon sektörünün en büyük üreticilerinden birisi olan Apple'ın, yeni iPhone modellerini gelecek Eylül ayında tanıtması bekleniyor. Tanıtım tarihine neredeyse 1 sene olması nedeniyle iPhone'ların üzerinde çalışmalarını sürdüren Apple, telefonların en kötü özelliklerinden birisi olan batarya kapasitesini artırmaya çalışıyor. Bu özelliğin artırılması için batarya kapasitesini büyütmek yerine telefonun en çok şarj harcayan donanımlarından birisini, yani ekranını değiştirmeye çalışan Apple, ekranını daha az enerji tüketimli hale getirmeye çalışıyor.

Bloomberg'in Apple'ın bu çalışmasıyla ilgili hazırladığı raporda belirtilene göre Apple, sırf bu konuda çalışılması adına Tayvan'da yeni bir merkez açtı ve bazı çalışanlarını buraya konu üzerinde çalışmak üzere gönderdi. Bu yeni merkezde sadece iPhone değil, aynı zamanda iPad'lerin ve diğer cihazların ekranları üzerinde de çalışmalar yürütülecek. Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen bataryalı kılıflarıyla dalga geçilmesinin ardından Apple, görünüşe göre durumu düzeltmek adına bir çıkış yolu arıyor.


Kaynak:Webtekno

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder