» »Unlabelled » Uçması Yetmezmiş Gibi Birde Su Altında Hareket Eden Drone: The Naviator

Uçması Yetmezmiş Gibi Birde Su Altında Hareket Eden Drone: The Naviator



Uçması Yetmezmiş Gibi Birde Su Altında Hareket Eden Drone: The Naviator önce eklendi.

Piyasanın ''becerikli araçaları''ndan olan drone'ların yapabildiklerine bir yenisi daha ekleniyor.

Sürekli olarak drone'ları övüyor, teknolojideki yerlerinin ne derece önemli olduğundan, önlerinin ne derece açık olduğundan sık sık bahsediyorduk. Nitekim drone'lar da bizleri yanıtmayarak, hatta aksine haklı çıkararak efsane işlere imza atmaya devam ediyor.

Bu zamana kadar hep göklerde gördüğümüz drone'lar, artık ''sosyal çevre'' değişikliğine giderek su altına inmeye başlıyor.



Donanma Araştırma Bürosu ve Rutgers firmasının ortaklaşa çalışmasının ürünü olarak karşımıza çıkan The Naviator, aslında bildiğiniz bir drone. Gerek görünüşüyle, gerekse çalışma prensibiyle. Fakar Naviator'u farklı kılan şey, su altında da ilerleyebiliyor oluşu.

Üstelik bu işi yaparken herhangi ek bir aparat ya da benzeri birşey de kullanmanıza gerek kalmıyor. Yani Naviator havadan gelip suya dalıp bir süre ilerliyor, sonra da çıkıp tekrar uçuş işlemini gerçekleştiriyor.

Kaynak:Webtekno 

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder