» »Unlabelled » Sony'nin 2016 Yılında Duyuracağı Telefonlarla İlgili Yapılan Açıklamalar, Herkese 'Oh Be' Dedirtti

Sony'nin 2016 Yılında Duyuracağı Telefonlarla İlgili Yapılan Açıklamalar, Herkese 'Oh Be' Dedirtti

Sony'nin 2016 Yılında Duyuracağı Telefonlarla İlgili Yapılan Açıklamalar, Herkese 'Oh Be' Dedirtti
Sony’nin mobil departmanı CEO’su Hitori Totoki’nin yaptığı açıklamalar, birçok kişinin ‘hele şükür’ demesini sağladı.
Son birkaç haftadır Sony’nin 2016 yılından itibaren akıllıtelefon sektöründen tamamen ayrılacağı yönünde açıklamalar geliyordu. Buna neden olarak ise Xperia Z5ailesinin istenilen seviyede satış rakamlarını elde edememiş olması. Özellikle 4K ekran çözünürlüğüne sahip olan Xperia Z5 Premium’un ilk olarak 3 bin TL’den yüksek fiyatlarda satışa sunulması, ülkemiz dahil dünyanın birçok yerinden yüksek sesli eleştirilerin çıkmasına sebep olmuştu. 

Sony’nin mobil departmanının CEO’su Hitori Totoki, Sony’nin akıllı telefon pazarından çıkacağına yönelik açıklamaları tamamen yalanlayan açıklamalarda bulundu. Buna göre Sony, önümüzdeki yıl Snapdragon 820 işlemcili ve gövdesi metal olan iki telefonun duyurusunu yapacak. Ayrıca bu telefonlar Xperia Z6 adıyla gelmeyecek, Xperia Z5 ailesinden iki üyenin iyileştirilmiş versiyonları olacak fakat hangileri olacağı henüz belli değil. Biliyorsunuz ki Xperia Z5 ailesinin işlemcileri Snapdragon 810’du. 



Herkes, Sony’nin Snapdragon 820 varken neden 810’u kullandığını merak ediyordu. Şimdi yeni telefonlarda Qualcomm’un son çözümünün yer alacak olması, Sony fanlarına ‘Oh be!’ dedirtmeye yetti. Yalnız haberler bununla da sınırlı değil.

Totoki, 2016 yılında duyurulacak yeni telefonlarıyla Xperia ailesinin klasik tasarımını terk ederek çok daha şık ve kusursuz olacağını söyledi. Tıpkı HTC gibi ‘aynı modelleri, donanım özelliklerini ufak tefek değiştirip önümüze yığıyorlar’ eleştirisini bu şekilde kırmayı hedefleyen Sony’nin yeni ürünleri bakalım nasıl olacak.

Son bir şey daha: Sony, yeni Xperia telefonlarını CES 2016’da duyurmayacak. Telefonlardan ilkinin Haziran, ikincisinin ise Ekim ayında duyurulması bekleniyor.

Kaynak:Webtekno

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder