» »Unlabelled » LeTV’nin Yeni Telefonu LeMax Pro, AnTuTu’dan Ayarlarını Bozacak Yükseklikte Puan Aldı!

LeTV’nin Yeni Telefonu LeMax Pro, AnTuTu’dan Ayarlarını Bozacak Yükseklikte Puan Aldı!

LeTV’nin Yeni Telefonu LeMax Pro, AnTuTu’dan Ayarlarını Bozacak Yükseklikte Puan Aldı!
Çinli şirket LeTV’nin yeni akıllı telefon modeli LeMax Pro’nun AnTuTu’dan aldığı puanı görünce ‘bunu istiyom, bunu istiyom :(‘ diyebilirsiniz.
Akıllı telefonlar, gün geçtikçe çok daha ‘akıllı ve güçlü’ oluyorlar. Yakın bir zaman öncesine gittiğimizde bilgisayarlarımızda bile olmayan donanım özelliklerinin artık bir akıllı telefonda olduğunu görüyoruz. (4 GB RAM’ler, 2 TB’lık hafızalar vs) Çinli şirket LeTV’nin son cihazı LeMax Pro da bu cihazlardan bir tanesi.

Telefonun özelliklerine geçmeden önce AnTuTu’dan aldığı puanı açıklayalım: 133,357! Yani AnTuTu’dan bu zamana kadar alınmış en yüksek puan. Peki telefonun özellikleri neymiş de bu kadar puan almış, şimdi ona bir bakalım.

3D grafik performans sonuçlarına göre LeTV LeMax Pro, 5.5 inç büyüklüğünde ve 1440 x 2560 QHDçözünürlüğünde ekrana sahip. 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza alanının bulunduğu cihazın işlemcisi ise Snapdragon 820 olacak. Grafik işlemcisini Adreno 530’un oluşturduğu LeTV LeMax Pro’da 21 MParka ve 4 UltraPiksel çözünürlüğünde ön kamera yer alacak. İşletim sistemi ise Android’in son sürümü olan 6.0 Marshmallow olacak.

Kaynak:Webtekno

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder