Neredeyse herhafta yeni bir cihazı ortaya çıkan ve tüm telefonlarla ilgili detaylarıburadan görebileceğiniz Elephone'un bu sefer 2016 yılında ortaya çıkaracağı iki cihaz daha belli oldu. Kendi içinde bir seri durumuna gelen M cihazları daha önce M1ve M2 olarak görücüye çıkmıştı. Şimdi bu tarafta oldukça şık olan seriyi M3 ve M3 Pro olarak devam ettirecek olan firma özellik bakımından oldukça iyi ancak iki farklı özelliklerde telefonu karşımıza çıkaracak.

Adından da tahmin edebileceğiniz üzere M3 ve M3 Pro arasında Pro modeli daha iyi özelliklere sahip olacak. Ancak Elephone'un güzel satış teknikleri ile M3 ile M3 Pro arasında sadece kamera ve bellek konusunda farklılıklar olacak. Yani her iki modelin de gücü iyi diyebiliriz.



Renk seçenekleri olarak roze altın, şampanya altın ve siyah renk seçenekleri ile piyasaya sürülecek olan bu iki cihazda metal gövde kullanılması ise sağlamlık açısından iyi olduklarını gösteriyor.

Ancak şu anda elde ettiğimiz bilgilere göre M3 Pro, yani daha iyi versiyona ait olan özellikleri topladık. Bu modelde ise 5.5 inç LG üretimi 2.5D ekran, 2GHz hızında 8 çekirdekli MediaTek Helio P10 (MTMT6755) çipset, ARM Mali-T860 MP2 grafik işlem birimi, 21MP çözünürlüğe sahip Sony230 modeli kamera sensörü, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, USB-C bağlantı teknolojisi veparmak izi sensörü bulunacak.



M3'te ise bellek ve kamera konusunda değişiklikler olacağı için büyük ihtimalle 13-16MP kamera ve2GB RAM şeklinde gelebilir. Ama bu durum sadece benim tahminim. Aynı zamanda her iki cihazAndroid 6.0 Marshmallow sürümünü kullanacakları için bu konuda da bir sorun olmayacak gibi duruyor. Fiyatları daha belli olmayan cihazların kısa süre içerisinde tanıtılması bekleniyor. Son olarak cihazların Amerika ve Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada satışa çıkacağını belirtelim. Ülkemize de gelecek olan Elephone'un bu modellerini 2016'da raflarda görmek mümkün olacağa benziyor.



Ayrıca Elephone  demişken bahsetmeden geçmeyelim. Şu anda Elephone tarafında Noel indirimleridiye bir çılgın indirim bulunuyor. "Çılgın" olmasının sebebi ise  P8000, M2, P6000 Pro, S2 ve S2 Plusmodellerini 12.12 Dolar gibi inanılmaz ucuz fiyata satın alabilme şansının olmasından dolayı böyle diyoruz. Ülkemiz için almak sıkıntı olabilir, ancak yurtdışında yaşayan tanıdıklarınız ve onların vasıtasıyla da sizin için güzel bir şans olabilir.

Etlinlik ile ilgili detayları da buradaki bağlantıdan görebilirsiniz. Adamlar ciddi ciddi aşağıdaki videoda incelemesini yaptığımı P8000 modelini 12 Dolar gibi inanılmaz ucuz bir fiyattan verecekler. Ama bunun saat aralıklarını iyi takip ediyor olmanız gerekli. Çünkü her saat arasında fiyatı yavaş yavaş artacak.
 
Kaynak:Webtekno