» »Unlabelled » Samsung Galaxy A9'da Kocaman Bir Batarya ve Ekran Bulunacak!

Samsung Galaxy A9'da Kocaman Bir Batarya ve Ekran Bulunacak!

Samsung Galaxy A9'da Kocaman Bir Batarya ve Ekran Bulunacak!
Çin’den gelen son bilgiler, Samsung Galaxy A9’un kocaman bir batarya ve ekranla geleceğini gösteriyor.
Samsung, Galaxy A ailesine katılan A3, A5 ve A7modellerinden sonra A9’un da geleceğini duyurmuştu. Cihazın ortaya çıkan resmi reklam görsellerinin ardından önümüzdeki ay duyurulması bekleniyor.

Yayınlanan resmi görsellerden Galaxy A9’un 6 inçbüyüklüğünde FHD Super AMOLED ekrana ve 4000mAhgücünde bataryaya sahip olması bekleniyor. Kamerakonusunda bir değişikliğe gitmeyen Samsung, diğer cihazlarda olduğu gibi 13/5MP arka ve ön kamera çözünürlüklerini tercih etmiş.



Diğer donanım özelliklerine baktığımızda 8 çekirdekli Snapdragon 620 işlemcisinin olacağı belirtilen Galaxy A9’un grafik işlemcisi Adreno 510 olacak.

3 GB RAM ve genişletilebilir (128 GB'a kadar) 32 GB dahili hafızasının olacağı Galaxy A9, muhtemelen Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemiyle gelecek fakat çok yakın bir zaman içerisindeAndroid 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak.



Parmak izi okuyucusuna sahip olacak Galaxy A9, önümüzdeki ay resmi olarak duyurusunun gerçekleştirilmesinin ardından 430 € (ortalama 1300 TL) etiket fiyatıyla satışa sunulacak. (her zamanki gibi buralarda fiyatı çok daha yüksek olacak)


Kaynak:Webtekno

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder