» »Unlabelled » Microsoft Lumia 850 İçin En Net Görselleri Ortaya Çıktı!

Microsoft Lumia 850 İçin En Net Görselleri Ortaya Çıktı!



Microsoft Lumia 850 İçin En Net Görselleri Ortaya Çıktı!



Microsoft'un Lumia 950 ve 950 XL modellerinin ardından gelecek cihaz olan Lumia 850 için meşhur @evleaks olarak tanıdığımız Evan Blass tarafindan en net görsel ortaya çıkartıldı.
Twitter aleminde telefonlar için en güvenilir eski sızıntı kaynağı olan @Evleaks bu ortamdan uzaklaşmış ve yerini@Onleaks adlı kullanıcıya bırakmıştı. Genellikle OnLeaks tarafından gördüğümüz sızıntılar konusunda Lumia 850için ilk sızıntıyı ortaya koymasıyla Evan Blass isimli eski reyiz @Evleaks'ten de cevap niteliğinde en net görsel ortaya çıkartıldı.

Sizlere bir hafta önce buradaki bağlantıdan gösterdiğimiz Lumia 850'nin ön tarafı hariç tüm hatlarını net bir şekilde gösteren sızıntılardan sonra EvLeaks merak edilen ön kasa tasarımını da içeren görseli sundu.



Yukarıda görebileceğiniz bir yapıda gelecek olan Lumia 850'nin ön tasarımı ekran/kasa oranı olarak düşük olacağı ve çerçevelerinin günümüz telefonlarına göre kalın olduğunu ilk bakışta net bir şekilde söyleyebiliriz. Ama artı olarak (eğer yanlış düşünmüyorsam) sağ üst tarafa konumlandırılanflaş ile ön kamera karanlık çekimlerde de bize kolaylık sağlayacak gibi duruyor.



155.9 x 77.23 x 6.92mm şeklinde boyutları olacak ve "En İnce Windows Phone Telefonu" olarak lanse edilmesi beklenen cihaz için aslında render görsellerinde bu değerden kalın olabileceği konusunda şüpheliyim. Ama şu da bir gerçek; telefon şık.

Teknik özellikler bakımından 5 inç HD ekran, Qualcomm Snapdragon 410 çipset ve Adreno 406grafik işlem birimi, 1GB RAM ve 16GB boyutundaki MicroSD kart destekli depolama alanı, 10MP PureView kamera ve 2650mAh batarya gibi detayları görünen cihaın dikkat çeken cihazın en büyük eksisi ise 4G/LTE desteği olmaması olabilir. Bu bilgi net olmasa da eğer 4G desteğiyle çıkmazsa Türkiye'de 1 Nisan 2016'dan itibaren tanışacağımız 4.5G deneyimini maalesef bu telefonu satın alan kullanıcılar tadamayacak ve şu andaki gibi bir internet bağlantısı ile kullanacaklar.

GÜNCELLEME: Biraz önce şimdiye kadar çıkan tüm sızıntılara göre muhteşem renderlar alan "Phone Designer" isimli sayfadan da bu görsellere göre harika Lumia 850 çalışmaları da ortaya çıktı.








Kaynak:Webtekno

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder