» »Unlabelled » Yeni Nexus da Huawei Yapımı Olacak ve Snapdragon 820 Kullanacak!

Yeni Nexus da Huawei Yapımı Olacak ve Snapdragon 820 Kullanacak!







Yeni Nexus da Huawei Yapımı Olacak ve Snapdragon 820 Kullanacak!

Huawei'nin 2016 yılında üretmeye devam edeceği belli olan yeni nesil Nexus'ta Snapdragon 820 kullanılacağı belli oldu.
Google'ın her sene farklı firmaya ürettirdiği telefonserisi olan Nexus'u bildiğiniz gibi en son Huawei ve LGüretimi olarak 2 ayrı model şeklinde görmüştük. Nexus5X ve Nexus 6P adlarını taşıyan bu telefonlardan Huawei üretimi olan 6P'de Snadpragon 810 bulunuyor.

Tabii bu iki telefon çıktıktan sonra sıra "Acaba yeni Nexus'u hangi firma yapacak?" merakı ve "Acaba yeni Nexus'un özellikleri nasıl olacak?" sorusu yeni popüler Nexus soruları oldu.



Ancak Weibo'dan çıkan detaya göre bu iki sorunun cevabı şimdiden belli oldu. Çünkü Weibo'danQualcomm tarafından verilen bir cevaba göre yeni nesil Nexus tekrar Huawei yapımı olacak ve bu sefer de Snapdragon 820 ile karşımıza çıkacak. Böylelikle oldukça güçlü bir Nexus olarak görebileceğimiz yeni neslinde diğer detaylar ise bilinmiyor.

Aslına bakarsanız tekrar Huawei tarafından gelmesi zaten beklenti olarak söyleniyordu. Hatta tekrar Huawei olursa bu sefer Kirin 950 ile gelebileceği bile tahminler arasındaydı. Ancak görünen o ki Huawei bu sefer de kendi çipseti yerine tekrardan Qualcomm'a bırakacak. Bakalım bu yeni Nexus bizlere ne gibi yenilikler sunarak karşımıza çıkacak.

Kaynak:Webtekno

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder