» »Unlabelled » Apple'ın Orjinal Bataryalı Kılıfı Kaç mAh Büyüklüğe Sahip?

Apple'ın Orjinal Bataryalı Kılıfı Kaç mAh Büyüklüğe Sahip?



Apple'ın Orjinal Bataryalı Kılıfı Kaç mAh Büyüklüğe Sahip?

Apple'ın Smart Battery Case adını verdiği ve hörgüçlü yapısıyla eleştirilen bataryalı kılıfı iFixit ekibi tarafından sökülerek kaç mAh değere sahip olduğu ortaya çıkartıldı. 
Apple'ın iPhone cihazlarında her zaman en çok eleştiri alan detayı olan düşük batarya kullanımı ce bunu yeni telefonlarında arttırmak yerine düşürme politikası iPhone 6S'te de karışımıza çıkmıştı. iPhone 6'da 1810mAh olan batarya iPhone 6S'te 1715mAh'a kadar düşürülmüş ve bu da gün içinde çok kısa sürede bataryanın bitebilmesi anlamına geliyordu.

Bunu özellikle iPhone 6S'te iyice farkeden Apple, telefonlarının bu açığını hörgüçlü bir bataryalı kılıf sunarak çözmek istemesi birçok rakip firma tarafından eleştirilmiş ve dalgaya alınmıştı. (Ki bence de çok saçma ve gereksiz bir hamle olmuş. Bari tasarımı güzel olsaydı)



Şimdi ise merak edilen nokta bu kılıfın kaç mAh bataryaya sahip olduğu konusu olarak belirtiliyordu. Malum, Apple batarya miktarı söylemez. Sadece abartılı saatler ile şu kadar saat kullanım bu kadar saat gezinme vs gibi bilgiler verir. Bunu bu Smart Battery Case'te de yapan Apple efendi 25 saate varan ek konuşma süresi, 20 saat video izleme, LTE ile 18 saat internet kullanımı gibi imkanlar sunabildiğini paylaşılmıştı.

Ancak bizim meşhur iFixit ekibi herşeyi olduğu gibi bunu da temiz bir şekilde sökerek içindeki bataryayı açıklamış oldu. 1877mAh olduğu anlaşılan batarya zaten 1715mAh bataryaya sahip olan iPhone 6S'i bir kere anca şarj edebilecek. Yani eğer 1877mAh kayıpsız olarak aktarılabiliyorsa şu anda bir iPhone 6S sahibi kaç saat boyunca telefonu dayanabiliyorsa iki kata bu kılıf ile çıkabilir.



Ancak gelin görün ki tasarımsal olarak ince ve şık olan ve birçoğunun kılıf ve koruyucu jelatin bile kullanmadan bu telefonla vakit geçirmeyi seven hangi iPhone 6S sahibi bu hörgüçlü batarya kılıfını isteyecek, o rası meçhul.



Kaynak:Webtekno

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder