» »Unlabelled » Galaxy S7 Basınç Algılayabilen Ekrana Sahip Olacak!

Galaxy S7 Basınç Algılayabilen Ekrana Sahip Olacak!

Galaxy S7 Basınç Algılayabilen Ekrana Sahip Olacak!
Samsung'un piyasaya süreceği yeni amiral gemisi S7'nin basınca duyarlı ekrana sahip olacağı bildirildi.
Akıllı telefon sektöründe satış ve gelir konularında lider olan Samsung, birçok telefon modeli üretmesine rağmen en iyi teknolojisini ve elinden gelenin en iyisini sadece Galaxy S serisinde ortaya koyuyor. Bu nedenle piyasaya sürülen her Galaxy S modeli, Samsung için "amiral gemisi" ünvanını taşıyor. Samsung'un piyasaya sürmeyi planladığı yeni amiral gemisi olan Galaxy S7, bundan birkaç ay öncesine kadar Şubat ayında tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyordu ancak telefonun görüntüleri ve bazı özellikleri sızdırıldı, bu nedenle Samsung tarafından telefonun özellikleri ve çıkış tarihi hakkında resmi açıklamalar yapıldı.



Son olarak telefonun Mart ayında piyasaya sürüleceğinin kesinleştirilmesiyle birlikte (2016 senesinin ilk çeyreğinin sonu veya ikinci çeyreğinin başı deniliyordu) telefonda bulunacak olan bazı özellikler ve telefonun dış görüntüsü hakkında bazı detaylar da açıklandı. Apple'ın bu sene piyasaya sürdüğü cihazlarında kullandığı 3D Touch teknolojisine benzer bir teknoloji kullanacağını bildiren Samsung yetkilileri, Galaxy S7'nin ekranının basına duyarlı olacağını bildirdi. Bu özelliğin sadece nasıl çalışacağını belirten Samsung yetkilileri, özelliğin telefona ne gibi eklentiler kazandıracağını belirtmediler.




(Galaxy S7'nin ilk net görüntüleri)

Basınca duyarlı ekranın yanı sıra Samsung Galaxy S7'nin dış görünüşünden de bahseden Samsung yetkilileri, Galaxy serisinin yeni telefonunda da "Edge" ismi verilen kıvrımlı kenarın bulunacağınıbildirdiler. Yani görüntü olarak Galaxy S6'dan çok farklı olmayacaktır. Ayrıca yapılan açıklamaya göreGalaxy S6 ile Galaxy S7'nin kamerasının arasında büyük bir fark var. Sektörün en iyi kameralarından birisine sahip olan Galaxy S6'nın bile Galaxy S7ye göre büyük farkla geride olması, bu kameranın kalitesi konusunda bizleri heyecanlandırdı.

Kaynak:Webtekno

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder