» »Unlabelled » Samsung Galaxy S6 Edge Plus'ın Ekranı Kendi Kendine Kırılıyor!

Samsung Galaxy S6 Edge Plus'ın Ekranı Kendi Kendine Kırılıyor!

Bazı Galaxy S6 Edge Plus kullanıcıları telefonlarının ekranlarının kendi kendine kırıldığını bildirdiler ve bunun için bir açıklama bekliyorlar.
Akıllı telefon sektörünün en büyük markası olan Samsung, bir süre önceGalaxy S6 Edge Plus'ı piyasaya sürdü. Bildiğiniz gibi Samsung, herhangi bir model isminin sonuna "edge" kelimesini yerleştirmiş olduğunda telefonun kıvrımlı bir kenara sahip olduğunu buradan anlıyoruz. Kıvrımlı ekrana sahip olan bu telefon modeli, şu an piyasada bulunan en iyi telefonlardan birisi ancak bildirilen bazı kullanıcı şikayetlerine göre telefonun büyük bir dayanıklık sorunu var.

Galaxy S6 Edge Plus kullanıcılarının bazıları, hiçbir şekilde etkileşimde bulunmadıkları telefonlarının kendi kendine çatladığını, ekranının kırıldığını belirttiler. Aylardır piyasada bulunan telefonun bu sorununun önceden birkaç kullanıcı tarafından yaşanıldığı duyulmuştu ancak artmaya başlayan bu şikayetlerle birlikte telefonun özelliklerinde bir sorun olabileceği düşünülmeye başlandı. Bu tarz sorunlarda, yani ekran, cam, kaplama kırılmalarında ilk olarak düşünülen şey, telefonun sıcak-soğuk değişimine tam ayak uyduramamasıdır. Telefonun sahip olduğu kaplamalar ve donanımlarda kullanılan farklı malzemelerin genleşme katsayısının çok farklı olması da telefonun bir malzemesinin çok esnerken diğerinin olduğu gibi kalmasını ve zamanla çatlakların oluşmasını sağlayabilir.


Kullanıcıların bildirdiklerine göre Galaxy S6 Edge Plus'ın en çok kırılan/çatlayan bölgesi, telefonun kıvrımlı ekranı. Kıvrımlı ekranın genleşmesinin çok daha zor olması, telefon ekranlarının sıcaklık farkından dolayı kırılmış olabileceğini düşündürmeye yetiyor. Yapılacak incelemeler ile birlikte telefonların neden kırıldığı netlik kazanacak.

KAYNAK: WEBTEKNO

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder